søndag den 21. oktober 2012

Test af lak i søndagsavisen

Test af lak på trægulve


Søndagsavisen bragte for 14 dage siden en test af lakeret trægulve fra flere forskellige producenter. Testen er udført af  SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut i 2012. Testen viser at pris og kvalitet ikke altid følges ad. Trægulvet fra Bauhaus bliver testvinder ( det er værd at bemærke at testen bragt i avisen havde junckers trægulvet som testvinder ) med junckers trægulvet på et tæt andenplads.

Gulvet fra Bauhaus er det billigste i testen men samtidig det som har det tyndeste slidlag ( junckers gulvet er et massiv trægulv- det vil sige samme materiale hele vejen igennem og kan afslibes til fer og not ). Testen er altså en test af lak og ikke samlet kvalitet af trægulvet.


Karelia gulvet / lakken på karelia dumper testen og ifølge artiklen , er det "ikke et gulv som skal bruges i køkken eller entre". Vær opmærksom på at det er lakken der er testet og ikke trægulvet.

Spørgsmål til valg af trægulv

Har du læst testen og har du spørgsmål til den eller skulle du have spørgsmål til trægulve generelt er du meget velkommen til at spørge Din Bolig Blog.


Artiklen fra søndagsavisen kan læses her

Du kan se mere til junckers gulve på www.junckers.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar