torsdag den 18. oktober 2012

Linoleum i køkken - del 2

I sidste indlæg om linoleum i køkken var der fokus på marmoleum click og de muligheder som det giver.

Ved indretning af køkken kan man med fordel prøve at kombinere farver og mønstre. Hvis dette gøres i opstartfasen åbner det mulighed for at flere materialer kan hænge sammen med hensyn til farver når det endelige resultat står færdigt.

Bordplade og gulv er en kombination Her er det rigtige valg af farve og materiale på bordplade vigtigt da det kan afspejles i valget af farve på gulvet. Gulvet og væggen hænger også sammen , hvilket kan besværliggøre hele processen.

Husk at du næsten altid har mulighed for at låne prøver/materiale med hjem. Dette giver dig mulighed for at se materialerne i dit køkken, som er det bedste sted at se prøverne.

Forhåbentlig ender dette med , at det vil være med til at skabe sammenhæng imellem de forskellige materialer og overflader i køkkenet.

Et lille tip til "den lille prik over i'et"


Ved valg af farve i køkken kan der samtidig overvejes hvilke farver man ellers kunne bruge for at få det hele til at hænge sammen . Dette gør at man får sat sit helt eget præg på sit køkken.. Det kunne være viskestykker i en komplementær farve eller kontrast farve for at skabe spil. Eller Grydelappen,vasen i vinduet,rullegardinet, sukker og mel bøtten , ja listen er lang.

På billedet til højre kan man se hvordan toner i gulv matcher farve på stole og billeder. De beige toner passer samtid rigtig godt til den brune tone på væggen hvilket skaber sammenhæng.

Rigtig god fornøjelse med indretning af dit nye køkken. Hvis du har spørgsmål til din bolig er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

Billeder er fra Lars N.( gulvmontør hos www.pras.dk)  og fra www.forbo.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar